Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Канікули у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва

Переглядів: 2504
11.04.2017 - 12:02

Після тривалої зими, діти чекають на перші по-справжньому теплі дні, адже з ними приходять і весняні канікули. Це прекрасний період, коли можна хоч ненадовго сховати підручники, відпочити та повеселитися.

Починаючи з 1 квітня у Бахмутському МЦДЮ пройшли різноманітні заходи.

01.04.2017 р. відбулася розважальна програма «Торбинка сміху», яку підготували вихованці музично-театрального гуртка «Перлини», студії сучасною музики та вокального гуртка «Дзвінка капель». Разом з кумедними персонажами діти шукали загублений сміх, приймали участь у конкурсах, іграх та різноманітних розвагах.

02.04.2017 р. на психологічному тренінгу особистісного росту «Розкрий свій потенціал» усі бажаючи змогли спробувати себе у незвичному амплуа, увійти до зони комфорту та просто цікаво провести час.

03.04.2017 р. учні Бахмутської школи №7 відвідали майстер-клас з декоративно-ужиткового мистецтва під назвою «Великодні писанки». Діти разом з педагогами Центру виготовляли великодні листівки, які змогли забрати із собою та подарувати близьким.

Шукати гарний настрій 04.04.2017 р. вирушили учні шкіл №4, №7 та вихованці Центру. Для них відбулася однойменна квест-гра з п’ятьма різноплановими станціями. Їх керівниками стали педагоги Центру, які не тільки слідкували за дотриманням правил, але й з радістю допомагали школярам. Поділившись на команди, діти з задоволенням приймали участь у квесті та виконували цікаві завдання,які були спрямовані на покращення і без того гарного та веселого настрою.

Канікули у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтваКанікули у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтваКанікули у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтваКанікули у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтваКанікули у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва