Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Операція «Первоцвіт» в Бахмутській школі №5

Переглядів: 1953
14.04.2017 - 12:44

Щорічно навесні у Бахмутській школі №5 організовується та проводиться екологічна акція, спрямована на збереження рослинного світу зникаючих видів первоцвітів. Учні школи традиційно залучаються та беруть активну участь у шкільних та обласних акціях.

Так, цього річ екологічний загін школи «Зелений патруль» під керівництвом вчителя біології Марини Гаркавенко виготовив та розповсюдив близько100 пам’яток для місцевих жителів із закликом не знищувати перші квіти весни. Учні 1-11 класів брали участь у конкурсі листівок з відповідної тематики, 6 робіт переможців шкільного етапу конкурсу направлено до оргкомітету міського етапу. Також школярі взяли участь в міському етапі обласної екологічної акції «Проліска» та надали свої поробки, плакати та буклети на розгляд журі. У школі оформлено стенд, з якого діти можуть дізнатися назви первоцвітів та місця їх можливого розташування.

Операція «Первоцвіт» в Бахмутській школі №5Операція «Первоцвіт» в Бахмутській школі №5Операція «Первоцвіт» в Бахмутській школі №5Операція «Первоцвіт» в Бахмутській школі №5Операція «Первоцвіт» в Бахмутській школі №5Операція «Первоцвіт» в Бахмутській школі №5