Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Маки пам’яті

Переглядів: 1639
10.05.2017 - 06:39

7 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшов майстер-клас з виготовлення паперових червоних маків.

Ця квітка, за повір’ям багатьох народів, виростає на полях битв. Причепивши її на одяг у День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни, подарувавши її ветеранам, ми вшануємо мільйони людських жертв по всій Європі та в Україні.

Напередодні травневих свят бібліотекарі вирішили навчити виготовленню цього символу усіх бажаючих. Перш, ніж почати майстер-клас, бібліотекар Катерина Леонова познайомила присутніх з історією виникнення міжнародного символу пам’яті. А потім, крок за кроком, кожен мав змогу власноруч навчитися виготовляти квіти, щоб 9 травня піти з ними на святкову ходу, яка відбудеться в місті Бахмуті.

7 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшов майстер-клас з виготовлення паперових червоних маків. 7 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшов майстер-клас з виготовлення паперових червоних маків. 7 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшов майстер-клас з виготовлення паперових червоних маків. 7 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшов майстер-клас з виготовлення паперових червоних маків. 7 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшов майстер-клас з виготовлення паперових червоних маків. 7 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшов майстер-клас з виготовлення паперових червоних маків.