Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 107 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Профорієнтація в школі

Переглядів: 2830
18.05.2017 - 11:24

З 10 травня 2017 року державною службою зайнятості розпочато загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації старшокласників з метою надання молодим українцям допомоги у виборі майбутньої професії.

Спеціалісти Артемівського міського центру зайнятості 16 травня 2017 взяли участь у  черговому виїзному  засіданні пересувного мобільного консультативного пункту (ПМКП) служби у справах дітей Артемівської райдержадміністрації, завдання якого- проведення комплексної профілактично-просвітницької роботи з учнями навчальних закладів Бахмутського району  в Луганської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. та Клинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Бахмутської районної ради Донецької області.       

 Старшокласники отримали інформацію з питань вибору професії в сучасних соціально-економічних умовах з урахуванням особистісних характеристик людини та попиту на ринку праці, про те, що для  усвідомленого вибору професії у службі зайнятості створені всі умови для проходження тестування для визначення провідної сфери діяльності з використанням психодіагностичного тестування в автоматизованій системі  «ПрофКонсультант» та за міжнародною тестовою методикою «Magellano Університет» на безкоштовному профорієнтаційному порталі « Моя кар’єра». Також випускники дізналися про послуги центру зайнятості, актуальні та перспективні професії, переглянули відеоролики про професії, які користуються попитом на ринку праці м. Бахмут та Бахмутському районі, про актуальність проблеми торгівлі дітьми та експлуатації дитячої праці.

Кожен  учень отримав запрошення до центру зайнятості для проходження такого тестування та іншу  корисну інформації, яка допоможе   молодій людині визначитися в житті в професійному плані.

З 10 травня 2017 року державною службою зайнятості розпочато загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації старшокласників з метою надання молодим українцям допомоги у виборі майбутньої професії.

Останні статті на сайті