Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

У «Незабудці» стартував літній відпочинок школярів

Переглядів: 1974
08.06.2017 - 08:33

Чи чули ви коли-небудь про «Незабудку»? «Незабудка» - це радість дитинства, подорожі і мандри, дружба і незабутні враження. «Незабудка» - це дитячий табір відпочинку, що працює на базі Бахмутської школи №9.

Хоч останній дзвоник і сповістив про закінчення навчання, та у школі не змовкли дитячі голоси, а у коридорах продовжує лунати веселий дитячий сміх. 20 малих незабудківців щодня вранці прибігають до школи, щоб на усе літо отримати позитивний заряд енергії, а вчителі змінили вчительський імідж і стали вожатими та вихователями.
Програма відпочинку у таборі дуже різноманітна: розваги чергуються із розвитком дитячих здібностей, спорт змінюється творчими заняттями, майстер-класи і гуртки, дискотека і пікнік, купання у міському басейні та плавання на байдарках.
Завдяки допомозі друзів школи батьки учнів пільгової категорії мали можливість придбати путівку для оздоровлення своїх дітей за зниженою на 50% ціною. Постійними спонсорами оздоровчої кампанії є депутат Бахмутської міської ради Микола Калєватих, настоятель Свято-Георгіївського храму Олексій Польченко, голова комітету мікрорайону Ступки Тетяна Мороз, приватні підприємці Тетяна Волобуєва, Марина Іваніна, Володимир Ветвицький.
Від імені дітей, батьківської громади адміністрація школи висловлює найщиріші слова вдячності людям, щедрим на добро та безкорисливість, багатим на щирість та любов. Нехай добро повертається сторицею.

У «Незабудці» стартував літній відпочинок школярівУ «Незабудці» стартував літній відпочинок школярівУ «Незабудці» стартував літній відпочинок школярів

Останні статті на сайті