Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 125 гостей.

Урядовий портал

Підтвердила звання чемпіонки України

Переглядів: 1790
12.07.2017 - 08:56

8-9 липня в Києві, в олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа," проводилися VII літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам'яті М.М. Баки з легкої атлетики.

У змаганнях брали участь команди з 9 областей України. 12 учасників представляли команду Донецької області. Представниця нашого міста, головний спеціаліст Управління з питань фізичної культури та спорту, Наталія Радіонова, член збірної області, досить успішно виступила на цих змаганнях. Ставши чемпіонкою у штовханні ядра (у своїй віковій категорії), в абсолютному заліку вона зайняла друге місце в метанні молота (4 кг) і 3 місце в метанні ваги (9 кг).

Змагання проходили як відбіркові для участі у чемпіонаті Європи 2017. «Немає нічого неможливого для людини у якої є Мрія!»

Вітаємо Наталію і запрошуємо ветеранів спорту від 35 років посилити команду Донецької області, яка зайняла 7 місце, та підняти пристиж области та нашого міста.

Наталія Радіонова, член збірної області, досить успішно виступила на VII літніх Всеукраїнських іграх ветеранів спорту пам'яті М.М. Баки з легкої атлетики. -9 липня в Києві, в олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа," проводилися VII літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам'яті М.М. Баки з легкої атлетики. Наталія Радіонова, член збірної області, головний спеціаліст Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради стала чемпіонкою у штовханні ядра (у своїй віковій категорії).