Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Донеччина: бажаючих працювати на спощеній системі оподаткування стало більше

Переглядів: 1991
25.07.2017 - 08:14

На сьогодні у Донецькій області на спрощеній системі оподаткування працюють понад 44,7 тис. фізичних осіб – підприємців. Цієї категорії платників у регіоні стає більше.

Особливо це стосується підприємців, які обрали ІІІ групу єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом попереднього року кількість таких фізичних осіб збільшилась на 4,3% – з 14,4 тис. до 15,1 тис. громадян.

Сплачена підприємцями Донецької області протягом шести місяців цього року сума єдиного податку становить 199 млн грн, з них від платників ІІІ групи надійшло 120,5 млн грн, що на 32,6 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

Нагадуємо, для единників ІІІ  групи законодавчо передбачено привабливі умови перебування на спрощеній системі оподаткування, а саме: немає обмежень у кількості найманих осіб та обсяг доходу – не  більше 5 млн гривень протягом календарного року, крім того вони сплачують єдиний податок за відсотковою ставкою, яка залежить від суми отриманого доходу.

Збільшення кількості підприємців відбувається завдяки створенню комфортних та необтяжливих умов ведення бізнесу. Державна фіскальна служба постійно працює над удосконаленням адіміністрування податків та розвитком сучасних сервісів. Відповідно і бажаючих працювати на спрощеній системі оподаткування стає більше.