Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Донеччина: за десять місяців зведений бюджет країни отримав понад 13 млрд гривень податків

Переглядів: 2222
09.11.2017 - 11:43

Як зазначили у Головному управлінні ДФС у Донецькій області, це на 2,9 млрд грн, або на 29%, перевищує надходження аналогічного періоду 2016 року.

З початку року до державного бюджету країни забезпечено збір у сумі 5,4 млрд грн, що на 1,8 млрд грн, або на 49%, вище за показник відповідного періоду минулого року.

Місцеві бюджети регіону за січень-жовтень 2017 року поповнились на 7,5 млрд грн, що на 1,1 млрд грн, або на 18% більше, ніж у 2016 році.

У структурі зведеного бюджету країни найбільший приріст надходжень належить податку на прибуток підприємств. У цьому році підприємства Донеччини перерахували майже на 6 разів більше зазначеного податку, ніж торік. Так, за січень-жовтень 2017 року зведений бюджет отримав більше 1,3 млрд гривень.

Обсяги надходжень податку на доходи фізичних осіб до зведеного бюджету країни за десять місяців 2017 року збільшились на 1,2 млрд грн та склали 6,8 млрд гривень. Таке збільшення відбулось завдяки ефективній роботі фіскальної служби з детінізації ринку праці та протидії порушенням, а також посиленню контролю за дотриманням роботодавцями трудового законодавства.

Крім того, за звітний період значно зросли надходження податку на додану вартість. З початку 2017 року від платників Донецької області надійшло 1,6 млрд грн проти 1,1 млрд грн за відповідний період 2017 року.

У Головному управлінні ДФС у Донецькій області звертають увагу платників на необхідність своєчасного та в повному обсязі виконання своїх зобов’язань по сплаті податків і зборів, адже ці кошти йдуть на реалізацію соціально важливих проектів та економічний розвиток країни.

Останні статті на сайті