Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Поінформований – означає захищений

Переглядів: 2423
10.11.2017 - 07:57

Війна залишає за собою жахливі наслідки – снаряди, міни та розтяжки, які не розірвались. У наш час піклування про безпеку вихованців є першочерговим завданням, саме тому на базі Бахмутського НВК №11 проводяться інформаційні хвилинки «Бережи себе, бережи інших!».

Інструктори з мінного інформування Інесса Заворотня та Єлизавета Киричок розповідають учням про небезпеку мін та вибухових залишків війни. Інформація надається у формі повчальних історій про вигаданих персонажів, за їх допомогою учні дізнаються про вплив мін та ВЗВ, ознаки їх присутності та безпеку життєдіяльності у середовищі, забрудненому мінами та ВЗВ. Для школярів проводять інтерактивні ігри, демонструють відеоролики. Завдяки наочним засобам діти знайомі з зовнішнім виглядом вибухонебезпечних предметів та попереджені про їх загрозу.

У наш час піклування про безпеку вихованців є першочерговим завданням, саме тому на базі Бахмутського НВК №11 проводяться інформаційні хвилинки «Бережи себе, бережи інших!».У наш час піклування про безпеку вихованців є першочерговим завданням, саме тому на базі Бахмутського НВК №11 проводяться інформаційні хвилинки «Бережи себе, бережи інших!».

Останні статті на сайті