Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Україна - єдина країна»

Переглядів: 2511
24.01.2018 - 06:54

19 січня 2018 року передодні свята возз'єднання нашої країни - Дня Соборності у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль-конкурс під символічною назвою «Україна - єдина країна», де команди учнів шкіл міста презентували власне бачення цієї події.

У тяжкий та тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав, як гіркі, так і радісні події. Одна з таких сторінок нашого минулого - боротьба українського народу за цілісність своїх земель.

Захід проводиться щорічно з метою виховання в дітей та молоді почуття патріотизму, прищеплення любові й поваги до історичних та культурних надбань українського народу, гордості за свою Батьківщину. Кваліфіковане журі відмітило високий рівень підготовки кожної з команд, а особливо шкіл I-III ступенів.

Україна, її майбутнє в руках молодих та завзятих. Саме від них залежить, якою буде наша держава. За результатами конкурсу призові місця розподілилися таким чином:

Школи I-II ступенів:

  • І місце -  ЗОШ №2,
  • II місце – ЗОШ №4,
  • III місце - ЗОШ №1,
  • Дипломи учасників – ЗОШ №7, школа-інтернат №1.

Школи І-ІІІ ступенів:

  • І місце – НВК №11,
  • ІІ місце – ЗОШ №12, ЗОШ №18,
  • ІІІ місце – ЗОШ № 5, ЗОШ №10, ЗОШ №24.

 

19 січня 2018 року передодні свята возз'єднання нашої країни - Дня Соборності у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль-конкурс під символічною назвою «Україна - єдина країна»19 січня 2018 року передодні свята возз'єднання нашої країни - Дня Соборності у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль-конкурс під символічною назвою «Україна - єдина країна»

Останні статті на сайті