Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

ExportUA

Ляльковий театр у бібліотеці

Переглядів: 2624
06.02.2018 - 15:08

5 лютого 2018 року вихованців дитячого садка № 36 «Теремок» в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи чекала цікава і насичена програма. Бібліотекарі провели пізнавальну екскурсію «Мандруємо до бібліотеки», діти дізналися, що таке абонемент, читальна зала, формуляр.

Цікава вікторина занурила дітлахів у чарівний світ української казки, привернули увагу нові яскраві журнали, розмальовки. Родзинкою зустрічі стала прем’єра лялькової вистави «Рукавичка на сучасний лад», яку бібліотекарі провели в рамках літературно-інсценованого театру «Казка». І дітям і дорослим вистава дуже сподобалась. Ляльковий театр, створений у бібліотеці, відкриє дітям двері у захоплюючий світ мрій, фантазій і цікавих історій. Започатковуючи нову форму роботи бібліотекарі впевнені, що театр стане для дітей тією країною, де відбуваються дива і здійснюються найзаповітніші бажання.

Ляльковий театр у бібліотеціЛяльковий театр у бібліотеціЛяльковий театр у бібліотеціЛяльковий театр у бібліотеціЛяльковий театр у бібліотеціЛяльковий театр у бібліотеці