Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Смачно поїмо – поспіваємо!

Переглядів: 2747
26.02.2018 - 08:35

Під таким гаслом в місті Бахмут відкривається ресторан нового формату «Мажор». Чотирьох  безробітних осіб було відібрано роботодавцем по завершені міні-ярмарку вакансій, який відбувся в Артемівському міському центрі зайнятості 23 лютого 2018 року. Всього у заході взяли участь 9 зареєстрованих безробітних, які бажають працювати за фахом, та фізична особа-підприємець Володимир Чередніченко.

Підприємець формує нову команду і запрошує шукачів роботи на вільні  робочі місця кухарів, які за сприяння центру зайнятості розраховує укомплектувати  в найкоротший термін.

Володимир розповів, що на сьогоднішній день в умовах конкурування затребуваними є ті заклади, які не бояться експериментувати, і окрім класичних страв готові запропонувати новинки своїм відвідувачам. В новоствореному ресторані гості, які є прихильниками здорового способу життя, матимуть змогу спробувати страви зі спеціального меню здорової їжі. Крім того заклад планує надавати послуги з доставки комплексних обідів, а вечорами буде працювати в форматі караоке-клубу.

Головне, наголосив роботодавець, – це бажання працювати і заробляти, цілеспрямованість, енергійність, готовність експериментувати. Підприємець запрошує всіх бажаючих ознайомитись з умовами праці безпосередньо в закладі та готовий прийняти до уваги поради майбутніх кухарів щодо організації робочого простору.

Учасникам заходу була надана вичерпна інформація щодо умов та рівня оплати праці робітників, вимог до претендентів на працевлаштування, надані відповіді на всі питання, та попередньо відібрані 4 претенденти на працевлаштування.

Під час заходу учасники Ярмарку мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості, серед яких: зйомки відеорезюме та відео-вакансій, відео-презентації роботодавців, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем. Присутні також отримали консультації щодо сприяння працевлаштуванню, додаткових гарантій зайнятості окремим категоріям безробітних, передбачених чинним законодавством та сприяння їх працевлаштуванню.

Таким чином відбулося інтенсивне і плідне спілкування, наприкінці якого всі учасники заходу обмінялися взаємною подякою, а служба зайнятості, заручившись підтримкою роботодавця, в черговий раз задовольнила сподівання шукачів роботи.

23 лютого 2018 року відбувся в Артемівському міському центрі зайнятості  міні-ярмарок вакансій23 лютого 2018 року відбувся в Артемівському міському центрі зайнятості  міні-ярмарок вакансій