Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Зустріч прихильників шахового мистецтва

Переглядів: 2318
20.03.2018 - 14:54

До учнів Бахмутського НВК №11 завітав Володимир Тушинський, сержант добровольчого батальйону «Дніпро-1» та його військові побратими Сергій Косенко, Микола Янікович. Юні любителі шахів мали змогу позмагатися з професійним спортсменом, перейняти досвід та вдосконалити свої вміння у грі. На зустрічі був присутній керівник міського шахового клубу «Дебют» Михайло Іванюк.

Володимир Тушинський провів сеанс одночасної гри з усіма учнями та навіть зіграв партію всліпу. Він розповів учасникам турніру, що шахи для нього - це не просто спорт, а ще й подолання себе, гармонійний фізичний і інтелектуальний розвиток, емоційна стійкість, розвиток пам'яті та уваги, кмітливості і математичних здібностей.

Всі ці якості проявили і учасники турніру, хоча і перемогти гостя їм так і не вдалося. На завершення заходу військовослужбовці запросили учнів за солодкий стіл.

Сподіваємось, що такі зустрічі стануть доброю традицією. 

Зустріч прихильників шахового мистецтваЗустріч прихильників шахового мистецтваЗустріч прихильників шахового мистецтваЗустріч прихильників шахового мистецтва