Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Урядовий портал

Педагогічна конференція в Школі мистецтв

Переглядів: 1867
04.04.2018 - 12:23

02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача».

У роботі конференції взяли участь начальник Відділу культури та засобів масової інформації Соледарської міської ради Кучер О.О., керівники та викладачі мистецьких шкіл міст Бахмута, Часів Яру, Сіверська, Соледару, Світлодарська, селищ Опитне та Миронівське.

З основного питання виступила заступник директора з навчальної роботи Школи мистецтв селища Опитне Тропашко Є.П. У своїй доповіді вона висвітлила основні аспекти впливу на успішність учнів, розповіла про можливості сучасного уроку, перспективи і проблеми навчання в школах мистецтв. Додані відеоматеріали продемонстрували можливості інновацій у проведенні уроків та виразно підкреслили освітленні питання.

У другій частині конференції творчими колективами учнів Школи мистецтв міста Часів Яр була представлена композиція «Подорож весняними святами», яка гармонійно і цікаво поєднала розповідь про традиції циклу весняних свят, концертні та театральні номери, виставку творчих робіт учнів художнього відділення. Колектив юних театралів презентував свою авторську композицію за творами С.Маршака.

Особливого весняного настрою додали паперові птахи, виготовлені учнями Школи. Вони, як символ оновлення природи та заклику весни, були вручені учасникам заходу.

Конференція завершилась виступом директора Школи мистецтв міста Бахмута Гринь Є.В.. У своїй промові вона подякувала учасникам засідання за цікаву, корисну інформацію та яскраві виступи, а також в черговий раз висвітлила основні питання «Концепції сучасної мистецької освіти» і зазначила про необхідність розробки Стратегії розвитку мистецьких шкіл, підкреслив, що сучасні тенденції освіти у мистецтві – це епоха змін.

Конференція викликала жвавий інтерес у присутніх. Питання, що розглядались були актуальними і мають практичну цінність для викладачів мистецьких шкіл.

02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача». 02 квітня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Успішність учнів – якість роботи викладача».