Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Зустріч призначає книга

Переглядів: 2234
06.04.2018 - 13:26

З дитячих років книжка допомагає нам пізнати себе і зрозуміти світ, що нас оточує. Навіть в еру комп’ютерних технологій вона не перестає бути актуальною. За доброю традицією в ці дні проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.

Цікаві заходи запропонувала центральна міська бібліотека. Протягом першого тижня квітня 2018 року для учнів І-ІІ курсів Бахмутського центру професійно-технічної освіти були проведені екскурсії відділами бібліотеки, представлена книжкова виставка з новинками української літератури «Книга – супутник нашого життя». З великим задоволенням присутні брали участь в літературній мандрівці «Наша країна в літературі», ознайомилися з тематичним переглядом «Незгасна зоря О.Гончара», що присвячений 100-річчю з дня народження великого українського письменника.

Молодь взяла активну участь в ситуаційній грі «Твоє здоров’я», адже здоровий спосіб життя – це актуально, модно, престижно. Відеоролик «Мозковий штурм», нікого не залишив байдужим. 

Інтернет-центр підготував інформаційне повідомлення до Міжнародного дня Інтернету. Бібліотекарі розповіли про те, хто, коли і як створив глобальну комп’ютерну мережу, як не заблукати у Всесвітньому павутинні, хто є покровителем скарбниці людського знання. Кожний учасник заходу отримав пам’ятки з правил безпеки при роботі в Інтернет та мережевого етикету.

Зустріч призначає книгаЗустріч призначає книгаЗустріч призначає книгаЗустріч призначає книгаЗустріч призначає книга

Останні статті на сайті