Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Верховна рада України

Бахмутська школа №5 впевнено крокує сходинками Нової української школи

Переглядів: 1905
11.04.2018 - 15:21

В умовах реформування освіти в Україні педагоги  намагаються крокувати в ногу з нововведеннями: вивчають літературу, відвідують методичні заходи, підвищують рівень своєї майстерності, намагаються «перезавантажитися» в очікуванні на зміни.

Нове – це завжди щось невідоме, та, іноді, «незрозуміле». Проте, це вимоги сучасності і ми маємо не пристосовуватися, а саме змінюватися і працювати над собою, змінювати підходи до виховання дітей, а не змінювати їх до своїх «стандартів» задля досягнення поставлених цілей.

Час весняних канікул педагоги Бахмутської школи №5 з профільним навчанням використали з користю та продуктивно працювали над змінами в школі. Силами батьків та учнівського самоврядування 9-Б, 7-Б та 2-В класів було оновлено коридор для відпочинку учнів початкової школи. Відтепер на перервах можна стрибати у «класики», ходити лабіринтами та милуватися кошенятами, пташками, равликами та метеликами, яким прикрашено стіни блоку.

Крім цього, школа підтримує зв’язок із дошкільнятами, які незабаром стануть «мешканцями» цих коридорів та сядуть за парти. У школі відбулася екскурсія для вихованців закладу дошкільної освіти №36 «Теремок». У ході екскурсії діти не тільки ознайомилися зі школою, а й відвідали заняття фізкультури та взяли активну участь у рухливих іграх.

У школі №5 відбулася екскурсія для вихованців закладу дошкільної освіти №36 «Теремок». У школі №5 відбулася екскурсія для вихованців закладу дошкільної освіти №36 «Теремок».

Останні статті на сайті