Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Бахмутська школа №5 знову готується до проекту GoCamp

Переглядів: 2021
20.04.2018 - 17:36

26 вчителів німецькомовних таборів GoCamp-2018 відвідали дводенний cемінар-тренінг із методології таборів. Місто Бахмут представляла вчитель німецької мови школи №5 Ірина Чудакова.

Захід був проведений організацією GoGlobal та Goethe - Institute Ukraine 13 та 14 квітня 2018 року в м.Київ.

GoCamp – це новий формат літніх таборів, мовою яких є англійська, німецька, французька або іспанська. Протягом трьох тижнів табору українські школярі мають змогу взяти участь в реалізації захоплюючих проектів та завдань, поспілкуватися іноземною мовою із закордонними волонтерами та весело провести час. Головною метою мовних літніх таборів є зміна підходів до викладання іноземної мови в Україні. До проекту залучаються волонтери з різних країн світу, які стають для дітей менторами, друзями, допомагають їм подолати мовний бар’єр, спілкуються з ними іншими мовами, діляться своїм досвідом, культурою, цінностями.

Учні та викладачі Бахмутської школи №5 з профільним навчанням вже вдруге стали активними учасниками даного проекту: влітку 2017 року – з англійської мови, цьогоріч - з німецької мови.

Викладачі німецької - учасники семінару стали слухачами тренінгу face to face, отримали доступ до ресурсів та методологій, розроблених організацією GoCamp та партнерськими організаціями. Під час тренінгу учасники вчилися робити свої заняття цікавими, креативними, інтерактивними та корисними.

З нетерпінням чекаємо на цьогорічний GoCamp-2018!

Бахмутська школа №5 знову готується до проекту GoCampБахмутська школа №5 знову готується до проекту GoCampБахмутська школа №5 знову готується до проекту GoCampБахмутська школа №5 знову готується до проекту GoCamp