Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 209 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Чемпіонат світу з сумо

Переглядів: 1914
26.07.2018 - 11:08

25 липня до міста Бахмут повернулась Єлизавета Моренко, майстер спорту України з сумо, член юнацької національної збірної команди України,  неоднократна чемпіонка та призерка України та багаторазова чемпіонка Європи та призер міжнародних змагань серед юнаків з сумо.

Вона брала участь у чемпіонаті світу серед дорослих і юніорів, що проходив у місті Тайбей, Тайвань (Китай).

Спортсменка виборола 2 нагороди: в особистому заліку - 3 місце та 3 місце в командному заліку серед юніорів. Підготував  спортсменку заслужений тренер України Олег Рева, тренер – викладач КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради.

15-літня Єлизавета з дитинства займалася різними видами єдиноборств, у 13-річному віці стала чемпіоном юнацького чемпіонату України з сумо, а через рік стала  бронзовим призером у першості Європи з сумо. Вона одна з провідних спортсменок збірної команди Донецької області.

Начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис  зустрів та привітав спортсменку із достойним виступом. Єлизавета подякувала за підтримку, розповіла про враження від атмосфери змагань та поділилися планами на майбутнє.

Бажаємо  Єлизаветі більше нагород, медалей і кубків.

Спортсменка Єлизавета Моренко, виборола 2 нагороди: в особистому заліку - 3 місце та 3 місце в командному заліку серед юніорів. Підготував  спортсменку заслужений тренер України Олег РеваСпортсменка Єлизавета Моренко, виборола 2 нагороди: в особистому заліку - 3 місце та 3 місце в командному заліку серед юніорів. Підготував  спортсменку заслужений тренер України Олег РеваСпортсменка Єлизавета Моренко, виборола 2 нагороди: в особистому заліку - 3 місце та 3 місце в командному заліку серед юніорів. Підготував  спортсменку заслужений тренер України Олег РеваСпортсменка Єлизавета Моренко, виборола 2 нагороди: в особистому заліку - 3 місце та 3 місце в командному заліку серед юніорів. Підготував  спортсменку заслужений тренер України Олег Рева