Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Урядовий портал

Акція «протиДІЙ торгівлі людьми»

Переглядів: 2261
31.07.2018 - 09:12

30 липня 2018 року у Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми  фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з представниками  Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді провели акцію «Ні - торгівлі людьми!» для молоді  Бахмута на центральній площі міста. Цьогоріч інформаційна кампанія відбулася під єдиним для усіх регіонів гаслом «протиДІЙ торгівлі людьми».

Мета акції - підвищення обізнаності молоді про цю глобальну проблему та привернення уваги до тяжкого становища жертв торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину. Фахівці Бахмутського МЦЗ знайомили молодь  з ускладненнями, що можуть виникнути при працевлаштуванні за межами країни,  інформували про найгірші форми експлуатації, консультували молодих людей  - як зменшити ризики «стати живим товаром» при працевлаштуванні за кордоном. Кожен учасник акції отримав пам’ятку з рекомендаціями з легального працевлаштування за кордоном та  телефоном гарячої лінії 0800-050-501.

Якщо ви бажаєте отримати консультацію з питань протидії торгівлі людьми, звертайтеся до Бахмутського міського центру зайнятості за адресою: вул. Захисників України, 13 або за телефоном (06274) 3-00-81.

30 липня 2018 року у Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми  фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з представниками  Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді провели акцію «Ні - торгівлі людьми!»