Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Спортивній калейдоскоп до Дня міста Бахмута

Переглядів: 2056
11.09.2018 - 12:14

8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп.

4-х годинна програма включала показові виступи кращих спортсменів з карате, вільної боротьби, боксу, кікбоксінгу, дзюдо, сумо, ушу, спортивної гімнастики, ігор з футболу, волейболу, стрітболу, флорболу, настільного тенісу, спортивні конкурси для всіх вікових категорій з елементами гирьового спорту, армрестлінгу, важкої і легкої атлетики і була представлена ​​з метою прорекламувати все різноманіття видів спорту, що розвиваються у нашому місті, показати силу і красу спортсменів, залучити, як можна більше жителів міста, дітей та молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

На честь свята всі учасники отримали солодкі призи, а переможці силових конкурсів були нагороджені грошовими призами та шампанським від Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп. 8.09.2018 у м Бахмуті, на площі Свободи, в рамках святкування Дня міста, Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутскоі міської ради, спільно з КДЮСШ №1, ДВУОР і спортивними клубами міста був представлений спортивний калейдоскоп.