Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Презедент України

Реалізовано ще один громадський проект «Казкова галявина»

Переглядів: 3351
28.09.2018 - 15:34

28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.

За проектом «Казкова галявина» було  придбано та встановлено дитячий ігровий комплекс, карусель, гойдалки, лавку та пісочницю. Проведено роботи по благоустрою території, а також оновленню ігрового обладнання, яке було встановлено раніш. Зона внутрішнього двору лікарняного містечка стала дуже затишною і комфортною, адже це супутній фактор для одужання та відпочинку маленьких пацієнтів.

Внесок місцевого бюджету в реалізацію проекту склав 50,0 тисяч гривень, а залучені кошти в три рази більше - 134,0 тисячі гривень. Надійними помічниками і партнерами колективу ЦРЛ виступили благодійний фонд «ДАР» (засновник Дмитро Рева) та ПАТ «Завод по обробці кольорових металів» (керівник Віталій Малихін).

За програмою «Бюджет участі» у 2018 році реалізується 14 громадських ініціатив на загальну суму 1200,0 тис.грн. Станом на 28.09.2018 року реалізовано 8 проектів.

28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.28 вересня 2018 року на території дитячого відділення Центральної районної лікарні міста Бахмут відбулася презентація ще одного проекту, який було  реалізовано у рамках програми «Бюджет участі» Бахмутської міської ради.

Останні статті на сайті