Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Профорієнтаційні заходи для школярів «сірої зони»

Переглядів: 1376
19.10.2018 - 14:14

18 жовтня 2018 року провідний фахівець з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Оксана Мавріна у складі пересувного мобільного консультативного пункту служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації відвідала Луганську ЗОШ I-III ступенів.

Зі школярами 6 – 7 класів був проведений  тренінг, під час якого діти набували комунікаційні навички, вчилися доброзичливому ставленню один до одного – саме ці якості знадобляться їм як в трудовій діяльності, так і в повсякденному житті.

Старшокласники побували на  профорієнтаційному уроці, де фахівець розповіла про актуальні в нашому регіоні професії, можливість пройти профдіагностичне тестування на сайті Державної служби зайнятості та безпосередньо в центрі зайнятості, мобільний додаток на андроід «Центр профорієнтації», онлайн – платформи Prometeus та Lingva Skilss, а також провела відеопрезентацію «Майбутня професія». Особливу увагу школярів представник центру зайнятості звернула увагу на величезний інформаційний ресурс Бахмутського міського центру зайнятості щодо питань вибору професії та запросила всіх скористатися ним, відвідавши центр зайнятості.
Разом в профорієнтаційних заходах брали участь 48 учнів Луганської школи.

Останні статті на сайті