Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»

Переглядів: 3671
30.11.2018 - 12:00

30 листопада 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева відвідав товариство «Надія» з нагоди Дня людей з інвалідністю, який відзначається щорічно 3 грудня.

Під час зустрічі Олексій Рева розповів про заходи, які реалізуються для поліпшення життя людей з обмеженими фізичними можливостями, а також обговорив проблеми, які є актуальними для людей цієї категорії на даний час.

Члени товариства «Надія» відзначили, що сьогодні завдяки міській владі оплачується теплопостачання в їх приміщенні, а також в місті стають доступними для візочників з'їзди доріг і тротуарів та переобладнуються пандуси.

Міський голова уважно вислухав кожного, і пообіцяв незабаром вирішити питання людей з обмеженими фізичними можливостями, а саме питання з облаштування приміщення для медогляду людей з інвалідністю та облаштування пандуса в аптеках міста.

Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»Бахмутський міський голова зустрівся з членами товариства людей з інвалідністю «Надія»

Останні статті на сайті