Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Свято починається, мрії дитячі збуваються

Переглядів: 2446
20.12.2018 - 15:03

19 грудня 2018 року до Дня Святого Миколая в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи спільно зі Школою мистецтв міста Бахмут пройшла музична феєрія «Свято починається, мрії дитячі збуваються».

Гостями заходу стали читачі бібліотеки, батьки, учні загальноосвітніх шкіл № 11 та № 4. Неймовірно чарівна та по-справжньому новорічна атмосфера панувала в бібліотеці. Працювала новорічна фотозона, сяяла ялинка, бажаючі писали листа Святому Миколаю – і все це під різдвяну музику. Зустріла та привітала гостей Снігуронька. Діти розповіли, які подарунки вже встигли отримати від Миколая, чого чекають, послухали легенду про Святого Миколая і весело всі разом зіграли в «Різдвяні дзвони», зображуючи музичні звуки.

Концертна програма розпочалася виступом Наталі Лук’янової, призера обласного конкурсу-огляду «Повір у себе», лауреата та дипломанта численних фестивалів бардівської пісні. Наталочка заспівала пісню «Зимова казка».

Захід продовжився неймовірною та емоційно захоплюючою програмою від Школи мистецтв міста Бахмута під керівництвом завідуючої фортепіанним відділом Галини Кольцової. У виконанні дітей прозвучали пісні про Святого Миколая, Снігуроньку, сніжинки. Глядачі також мали змогу насолодитися музичними звуками шумових інструментів. Прозвучали композиції: «Полька звірят», «Танець маленьких жабенят», «Танго бегемотиків» та інші.

По завершенню всі дітки водили хоровод біля ялинки та отримали солодощі від Святого Миколая.

Вітаємо всіх з Днем Святого Миколая. Зичимо миру, злагоди і здійснення мрій.

Останні статті на сайті