Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Веселий осінній турпохід дошкільнят із дитсадка «Дзвіночок»

Переглядів: 3744
15.10.2014 - 08:43

Велику радість дітям садочка №48 «Дзвіночок» приносять дні, коли вони поринають у світ природи, вирушаючи у турпохід. Бо це не тільки активний вид відпочинку, який сприяє фізичному зміцненню здоров’я дитини, але й самий цікавий та корисний вид спорту.

В середині жовтня вихователі з дітьми та батьками ходили в турпохід «Слідами Осені», спостерігаючи за красою природи рідного краю. На них там чекали приємні сюрпризи: веселий, прозорий струмочок, який привітно плескав, пробиваючись з під землі і створюючи озеро, заклопотані мешканці лісу, які старанно готувалися до зими, та прекрасні осінні дерева, що чарували своїм золотавим, багряним листям. Під час турпоходу діти виконували різноманітні рухи: стрибки, вправи на рівновагу, були учасниками цікавих спортивних змагань, ігор-естафет.

Туристичні походи, ігри, спостереження серед природи - це вогник, який запалює в серцях дітей любов до рідної природи.

Веселий осінній турпохід дошкільнят із дитсадка «Дзвіночок». Туристичні походи, ігри, спостереження серед природи - це вогник, який запалює в серцях дітей любов до рідної природи.Веселий осінній турпохід дошкільнят із дитсадка «Дзвіночок». Туристичні походи, ігри, спостереження серед природи - це вогник, який запалює в серцях дітей любов до рідної природи.Веселий осінній турпохід дошкільнят із дитсадка «Дзвіночок». Туристичні походи, ігри, спостереження серед природи - це вогник, який запалює в серцях дітей любов до рідної природи.