Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Вихованці оздоровчого гуртка членів клубу «Дельфін» взяли участь у Чемпіонаті Донецької області з плавання

Переглядів: 1796
04.01.2019 - 14:50

У грудні в спортивно - оздоровчому комплексі м. Слав’янска проводився Чемпіонат Донецької області з плавання «Зимові старти» до Дня Святого Миколая, у якому взяли участь команди Слав’янска, Краматорська, Соледара, Миколаївки, Бахмута.

Уперше наші спортсмени, вихованці оздоровчого гуртка інструктора з фізкультури Едуарда Ставрулова виступали на обласному рівні та посіли три призових місця.  У підготовці до участі у змаганнях допомагав учитель фізичної культури ЗОШ №1 Дмитро Слюсар.              

Так, Малихіна Аріна посіла 1 місце серед дівчат 2010 р.н. та молодше на дистанції 50 м. вільним стилем. Зубанов Кирило посів 3 місце серед хлопчиків 2010 р.н. та молодше на дистанції 50 м. вільним стилем. Носова Олександра 3 місце батерфляєм серед дівчат 2006-2007 р.н. на дистанції 50 метрів. Сотніков Єгор виконав третій  дорослий розряд на дистанції 50 м. вільним стилем серед юнаків 2004-2005 р.н. та зайняв 7 місце з 17 учасників запливу. Інші гуртківці виконали нормативи перших та других юнацьких розрядів, покращивши свої домашні результати.

Вихованці оздоровчого гуртка членів клубу «Дельфін» взяли участь у Чемпіонаті Донецької області з плаванняВихованці оздоровчого гуртка членів клубу «Дельфін» взяли участь у Чемпіонаті Донецької області з плавання