Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Реалізація пробаційної програми «Попередження вживання психоактивних речовин» для повнолітніх суб’єктів пробації

Переглядів: 2418
18.01.2019 - 13:01

Співробітник Бахмутського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр Пробації» в Донецькій області - куратор пробаційної програми сумісно з фахівцем соціальної роботи Бахмутського міського ЦСССДМ провели захід з реалізації пробаційної програми «Попередження вживання психоактивних речовин» для повнолітніх суб’єктів пробації

На обліку Бахмутського МРВ перебуває засуджений П., відносно якого на данний час реалізується пробаційна програма «Попередження вживання психоактивних речовин».

Напередодні, стосовно суб’єкта пробації П., співробітником Бахмутського міськрайонного відділу філії ДУ «ЦП» в Донецькій області майором внутрішньої служби Цьохой Юлією Олегівною, яка є куратором пробаційної програми та  фахівцем соціальної роботи Бахмутського міського ЦСССДМ Ягоднициною Ольгою Миколаївною було проведено заняття програми за темою: «Причини та наслідки вживання психоактивних речовин».

Під час заняття були переглянуто відеоролик лекції Марини Грибанової, про різні емоційні стани людей. На основі побаченого було обговорені  внутрішні емоційні причини, які спонукають людей до вживання психоактивних речовин. Крім того, розглянуті питання впливу алкоголю на функціональну роботу головного мозку людини, на процеси мислення та на прийняття рішень, зокрема щодо дій, що суперечать нормам законодавства.

З метою усвідомлення правової відповідальності було проведено відкрите анкетування-інформування про міфи і факти деяких законодавчих обмежень щодо наркотичних речовин.

Наприкінці заходу, на позитивній ноті, були підведені підсумки досягнутого результату та  суб’єкт  пробації отримав домашнє завдання.

Ст. інспектор відділу,
куратор пробаційної програми                                                         Ю.О. Цьоха

20190108_152252_-_kopiya