Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Спортсмени Бахмута – переможці області з легкої атлетики

Переглядів: 1328
21.01.2019 - 09:52

19-20 січня у С/К «Металург» м. Бахмут пройшов  основний легкоатлетичний регіональний старт – Відкритий чемпіонат Донецької області серед дорослих та юніорів. У змаганнях взяли участь представники Одеської, Луганської, Чернівецької та Донецької області.

Відкривали змагання: президент федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис, головний тренер Донецької області з легкої атлетики Тетяна Серорез, головний суддя змагань, суддя національної категорії Ігор Скирда, почесні гості триразова олімпійська чемпіонка, рекордсменка світу Ольга Бризгіна та олімпійський чемпіон в естафеті 4×100 у складі збірної СРСР Віктор Бризгін!

Високою конкуренцією радували учасники бігу на 60м серед чоловіків та юніорів. На доріжці зібрались МСУ Еміль Ібрагімов, МСУ з естафетного бігу Кривошанов Олексій та учасник чемпіонату Європи 2018 серед юнаків Приходько Кирило. Серед чоловіків з результатом 6.7 с переміг Кривошанов Олексій, серед юніорів з таким же часом 6.7с – Кирило Приходько. Не відставали і дівчата. За вищу ступінь п’єдесталу пошани боролись Юрчук Кристина та Коновалова Євгенія, за результатами фотофінішу перемогу з часом 7.4 с здобула Коновалова Євгенія.

Цікавими видались і жіночі забіги на 400м . На доріжці зійшлись МСУ Пироженко-Черномаз Наталя та чемпіонка Європи з естафетного бігу серед юніорів, МСУ Олена Радюк. Перемогу здобула Пироженко-Черномаз Наталя з результатом 56.5 с другою стала Олена Радюк 57.0с. Наталя також стала найкращою серед жінок з бігу на 800м показавши час 2:10.6 хв.

Серед чоловіків з бігу на 1500м з результатом 3:52.9 хв. переміг Алфімов Артем. Аліксійчук Андрій з часом 3:56.1хв. став другим. Вдалим видався перший старт у юніорській категорії серед стрибунів з жердиною для Андрія Дибки. Подолавши планку встановлену на висоті 4м70см Андрій встановив новий особистий рекорд. Артем Коноваленко почав новий рік з результатом 15м 46см у потрійному стрибку серед юніорів. Олександр Романовський з результатом 17м 25см переміг у штовханні ядра вагою 6 кг.

За командними підсумками:

  • 1 місце — м.Бахмут (284 очок)
  • 2 місце — м.Маріуполь (208 очок)
  • 3 місце — м.Дружківка (188 очок)

Вітаємо усіх спортсменів та їх тренерів і бажаємо нових перемог!

 

19 -20 січня у С/К «Металург» м. Бахмут пройшов  основний легкоатлетичний регіональний старт – Відкритий чемпіонат Донецької області серед дорослих та юніорів. 19 -20 січня у С/К «Металург» м. Бахмут пройшов  основний легкоатлетичний регіональний старт – Відкритий чемпіонат Донецької області серед дорослих та юніорів. 19 -20 січня у С/К «Металург» м. Бахмут пройшов  основний легкоатлетичний регіональний старт – Відкритий чемпіонат Донецької області серед дорослих та юніорів. 19 -20 січня у С/К «Металург» м. Бахмут пройшов  основний легкоатлетичний регіональний старт – Відкритий чемпіонат Донецької області серед дорослих та юніорів. 19 -20 січня у С/К «Металург» м. Бахмут пройшов  основний легкоатлетичний регіональний старт – Відкритий чемпіонат Донецької області серед дорослих та юніорів.

Останні статті на сайті