Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Презедент України

Майстер клас від Анни Куркуріной - главный рецепт красоты – движение

Переглядів: 1465
20.02.2019 - 15:13

16 лютого на стадіоні  «Металург» м. Бахмут відбулася благодійна акція от Анны Куркуриной!

Найсильніша жінка планети Анна Куркуріна (в 2008, 2010 і 2012 роках Анна ставала абсолютною світової чемпіонкою з пауерліфтингу (силового триборства, який вимагає від спортсмена присідань зі штангою, відриву штанги від помосту і піднімання штанги з положення лежачи). У свої 51 Анна є не тільки абсолютною чемпіонкою - на її рахунку 14 світових рекордів, а й практикуючим тренером.) на запрошення активістів здорового способу життя, провела в Бахмуті майстер клас. Вона показала, як, не виходячи з дому, за допомогою простого м'ячика і гумок зробити своє тіло красивим і здоровим.

«Не у всіх є гроші відвідувати зали. Тому я даю вправи, які можна виконувати без обладнання або з мінімальним набором. Набір гумок, які стоять 100 гривень, а замінити можуть весь тренажерний зал» - каже Анна. Під час тренування акцент був зроблений на спину, суглоби, а також правильне харчування і питний режим.

Після тренування, всі учасниці вишикувалися в чергу на фотосесію зі знаменитістю. Не дивлячись на всі свої титули і нагороди, Анна в життя дуже проста людина. Вона присвятила себе допомозі людям - вчить всіх і вся, як за допомогою фізкультури продовжити собі молодість, красу і здоров'я. Головний рецепт краси - рух. Рухайтеся - і у вас не буде остеохондрозу, хворих колін і інших проблем!

Майстер клас від Анни Куркуріной - главный рецепт красоты – движениеМайстер клас від Анни Куркуріной - главный рецепт красоты – движениеМайстер клас від Анни Куркуріной - главный рецепт красоты – движениеМайстер клас від Анни Куркуріной - главный рецепт красоты – движениеМайстер клас від Анни Куркуріной - главный рецепт красоты – движениеМайстер клас від Анни Куркуріной - главный рецепт красоты – движение