Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Ефективний пошук роботи

Переглядів: 2034
20.02.2019 - 15:28

В рамках Меморандуму про співробітництво  Донецького обласного центру зайнятості та філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області з метою соціальної адаптації, створення умов і можливостей професійної орієнтації  для осіб, засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, 19 лютого 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшов семінар для осіб, що перебувають на обліку в Бахмутському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області.

Учасники заходу ознайомилися з інформацією про послуги служби зайнятості,  можливості  сервіс - центру  онлайн працевлаштування ( складання резюме, відео резюме, онлайн-вакансії, онлайн співбесіда тощо). За допомогою інтернет- ресурсу державної служби зайнятості відвідувачі  змогли ознайомитися з  вакансіями, як в м.Бахмут так і по Україні в цілому,  проаналізувати актуальність професій, переглянули можливості електронного кабінету користувача даного ресурсу.

Одним із елементів ефективного пошуку роботи є резюме. Це питання розкрила учасникам заходу заступник начальника відділу  профорієнтації Галина Сіддікі, яка розповіла про основні правила складання  текстового резюме, відео резюме,  їх подальшого розміщення для потенційних роботодавців.

19 лютого 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшов семінар для осіб, що перебувають на обліку в Бахмутському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області.