Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Школярі в бібліотеці в перший день канікул.

Переглядів: 2003
03.04.2019 - 11:28

Змістовно і цікаво провели перший день весняних канікул учні 8-А класу 10-ї ЗОШ в центральній міській бібліотеці. На прохання вчителів школи Семеніхіної Л.Л. та Тесленко Г.В. спеціалісти закладу підготували історично-патріотичну годину «Козаки – лицарі мужності і відваги».

Начальник відділу обслуговування Голопьорова В.І. зробила короткий екскурс в історію Козаччини, представила літературу з фондів бібліотеки, де описані маловідомі сторінки козацьких часів на Донеччині та Луганщині, загадки козацьких характерників, біографії гетьманів та кошових. Цікавим для дітей був і перегляд відеофільму про адміністративний та суспільний устрій української козацької держав - Запорізької Січі, який продемонструвала бібліограф читального залу Алексєєва О.С. Але ще довго школярі не розходились. Після перегляду підлітки  з притаманною їм цікавістю продовжували знайомство з бібліотечною територією, де розташований ігровий майданчик. І з радістю ще на  2 години залишились в читальному залі і пограли в більярд і міні-футбол. І вчителі, і школярі були вдячні організаторам за проведений  захід і подякували спеціалістам оплесками.

Школярі в бібліотеці в перший день канікул.Школярі в бібліотеці в перший день канікул.Школярі в бібліотеці в перший день канікул.sam_3635

Останні статті на сайті