Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

ExportUA

Посвята в юні натуралісти в Артемівській ЗОШ № 5

Переглядів: 5016
13.11.2013 - 09:16

Уже не один рік працює в Артемівській ЗОШ №5 гурток «Юні друзі природи»  під керівництвом Ірини Маркіної. Головна мета діяльності гуртка – формування у молодших школярів ціннісного ставлення до природи, екологічної культури, гармонійних відносин з оточуючим світом.

За чисті води, чисті ріки
Боротись будемо навіки.
Хай стане чистою земля!
Бо в ній господар – ти і я.

На виконання  соціальних ініціатив Президента України   «Кожній дитині – всебічний розвиток», реалізуючи завдання програми "Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів",  Ірина Маркіна на початку листопада в рамках діяльності гуртка організувала та провела  знаменну подію для школяриків  – посвяту в юні натуралісти.

Тридцять маленьких любителів природи з 3-А класу поповнили ряди великої армії натуралістів. Посвячення відбулося на «священній» лісовій галявині. Друзі природи мали можливість зустрітися з Богинями Флорою та Фауною, побачити красуню матінку-Землю, Королева квітів запропонувала дітям веселе змагання, а сам король Лев зачитав слова Клятви юних натуралістів. Всім школярам пов’язали зелені краватки на знак посвяти їх у натуралісти. Наприкінці свята бджілки пригостили дітей  смачним нектаром, а білочка принесла у подарунок горішки.

Бажаємо маленьким натуралістам наполегливості, завзятості та відданості у справі збереження природи. 

Посвята в юні натуралісти в Артемівській ЗОШ № 5