Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 333 гостя.

Донецька обласна рада

Всесвітній день здоров’я у Бахмутській установі виконання покарань (№6)

Переглядів: 1407
08.04.2019 - 09:52

Всесвітній день здоров’я (World Health Day) відзначається за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) щорічно 7 квітня - в день, коли у 1948 році було створено ВООЗ.

5 квітня 2019 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 спеціалістом Бахмутського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі співробітниками відділу соціально-виховної та психологічної роботи було проведено зустріч, присвячену Всесвітньому дню здоров’я, під час якої неповнолітні ув’язнені ознайомилися з історією виникнення свята, його основною метою – звернення уваги державних та комерційних організацій, волонтерів, простих громадян до питань захисту здоров’я та профілактики соціально – небезпечних хвороб. Також було надано інформацію про те, що кожен рік присвячується вирішенню однієї глобальної проблеми: боротьба з поліомієлітом, вплив екології на здоров’я людей, інфекційні хвороби, безпечне материнство, питання довголіття, цукровий діабет, депресія тощо. 2019 рік присвячено охопленню послугами охорони здоров’я всього населення, лозунг – «Здоров’я для усіх».

Під час бесіди хлопці згадували прислів’я, які підкреслюють важливість здоров’я в житті людини, неможливість компенсувати його відсутність  будь-чим. Відповідали на питання, як можна зберегти своє здоров’я (здоровий спосіб життя, своєчасне відвідування лікарів, дотримання режиму, правил гігієни), що призводить до його втрати (шкідливі звички, неуважне ставлення до власного організму, неправильне харчування).

В результаті зустрічі неповнолітні зробили висновок, що піклування про власне здоров’я – це завдання і відповідальність кожної людини особисто. Здоров’я легше берегти, ніж повертати.

 

Всесвітній день здоров’я у Бахмутській установі виконання покарань (№6)