Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Міжнародний День Землі в садочку № 25 «Дзвіночок»

Переглядів: 1022
25.04.2019 - 13:29

Наше спільне щастя – жити на планеті Земля, у цьому дивосвіті природи, спілкуватися з нею. Сьогодні вже мова йде не про те, щоб змінити життя, а щоб його врятувати. На жаль, ми вже звикли до висловів «екологічна небезпека», «екологічна катастрофа».

До Міжнародного дня Землі в закладі дошкільної освіти №25 «Дзвіночок» пройшли різноманітні заходи. Зранку у всіх групах садочка вихователі провели тематичні заняття, на яких спонукали дітей бути уважним до нашого довкілля, берегти природу, уважно ставитися до навколишнього середовища. Після занять  діти долучились до практичних дій. Вихованці   групи «Соняшник» (вихователь Людмила Манойло) під час екологічної акції «Збережемо дерево» прикрашали дерева різнокольоровими стрічками та  бейджиками, які вказують на те, що ці дерева охороняються дітьми, а ще висадили декоративну тую.  Вихованці  старшої групи «Ромашка» (вихователь Наталя Гаврик) під час акції «Прикрасимо ділянку» оздобили свій ігровий майданчик поробками з покидькового матеріалу. Дітлахи групи «Барвінок» разом із батьками створили плакат «Збережемо планету», де всі мали змогу дати обіцянку Землі щодо збереження її ресурсів, залишивши СМС – повідомлення на плакаті. Під час проблемної ситуації «Сортуємо сміття» малюки вчилися відокремлювати та сортувати його. З дітьми старшого дошкільного віку (вихователь Ольга Коломойцева)  проведено спортивно-екологічну розвагу «Ти комаху не чіпай, краще з нею ти пограй».

Планета Земля постійно потребує нашого піклування та дбайливого ставлення. Кожному з нас потрібно почати з себе, душею відчути єдність із природою. Станьмо розумними господарями на своїй землі та пам’ятаймо, що екологічне забруднення може призвести до непоправної екологічної катастрофи.

Міжнародний День Землі в садочку № 25 «Дзвіночок»Міжнародний День Землі в садочку № 25 «Дзвіночок»Міжнародний День Землі в садочку № 25 «Дзвіночок»Міжнародний День Землі в садочку № 25 «Дзвіночок»Міжнародний День Землі в садочку № 25 «Дзвіночок»Міжнародний День Землі в садочку № 25 «Дзвіночок»

Останні статті на сайті