Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

ExportUA

«Тих днів не змовкне слава»

Переглядів: 1410
10.05.2019 - 09:32

8 травня в бібліотеці-філіалі №1 для людей с вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулося свято «Тих днів не змовкне слава».

Читачі бібліотеки декламували вірші, присвячені Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Солдатенко Петро Олексійович читав поезію «Україно, моя, Україно!», а Кухарчук Аліна виконала вірш про вірність жінок, які чекали на повернення чоловіків з війни. Гості бібліотеки із захопленням слухали пісні воєнних років у виконанні народного хору «Пам’ять» під керівництвом Дев’ятка С. М. Прикрасою свята стали пісні у виконанні учня школи мистецтв Мосяж Андрія.

Зі святом присутніх привітав 94-річний генерал Кудрін Іван Михайлович, який був учасником війни.

Закінчився захід виконанням пісні «День Перемоги», яку співали усі гості бібліотеки.

8 травня в бібліотеці-філіалі №1 для людей с вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулося свято «Тих днів не змовкне слава».8 травня в бібліотеці-філіалі №1 для людей с вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулося свято «Тих днів не змовкне слава».8 травня в бібліотеці-філіалі №1 для людей с вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулося свято «Тих днів не змовкне слава».8 травня в бібліотеці-філіалі №1 для людей с вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулося свято «Тих днів не змовкне слава».

Останні статті на сайті