Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Малий та середній бізнес може отримати фінансову допомогу

Переглядів: 955
30.08.2019 - 09:59

28 серпня в Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості відбулась зустріч 2 підприємців та 7 безробітних з провідним економістом відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Тетяною Сердюк. Спеціалістка банку розповіла діючим та майбутнім підприємцям про особливі умови кредитування для малого та середнього бізнесу.

Впродовж заходу спеціалісти центру зайнятості ознайомили присутніх з можливістю навчання в рамках Програми ООН. «Проект спрямований на розвиток навичок підприємництва на сході України. Бахмутський міський центр зайнятості активно підтримує цю програму. Саме зараз тут триває навчання в рамках цього проекту. Третій день учасники тренінгу набувають теоретичні та практичні знання з питань створення та розвитку бізнесу» - звернулась до присутніх фахівець відділу профорієнтації Олена Бояринова.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова ознайомила присутніх з можливістю отримання мікрогрантів на розвиток бізнесу і підвищення професійного рівня для молоді Донецької області. Програма реалізується Данською радою у справах біженців за фінансової підтримки Європейського союзу. Також фахівці служби зайнятості надали інформацію про проект підтримки малого та середнього бізнесу Донецької облдержадміністрації, спрямованого на залучення суб’єктів підприємництва до реалізації проектів у пріоритетних напрямках діяльності. Крім того на зустрічі обговорили питання податкового законодавства, особливості надання звітності, порядку оформлення трудових відносин.