Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

ExportUA

Відбулось засідання ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 1383
05.08.2019 - 14:43

1 серпня 2019 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання ради з питань молодіжної політики.

На засіданні були розглянуті питання про роботу Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді щодо профілактики правопорушень серед учнівської та студентської молоді, про проведення бібліотечних та музейних виховних годин, метою яких є розвиток духовної, морально-етичної культури молоді, про визначення актуальних потреб молоді щодо розвитку дозвіллєвої інфраструктури для молоді та місць відпочинку, про роботу молодіжної громадської організації «Джерельце» Бахмутського  коледжу транспортної інфраструктури.

Присутні заслухали змістовні доповіді з зазначених питань та прийняли обґрунтовані рішення.

Для більш ефективної роботи щодо профілактики правопорушень серед учнівської та студентської молоді було вирішено налагодити співпрацю з  правоохоронними органами та громадськими організаціями, що працюють у сфері попередження протиправних дій неповнолітніх.

З метою розвитку духовної, морально-етичної культури молоді -  організувати та провести інтелектуально-патріотичний квест «Це моя земля» та в подальшому своєчасно інформувати молодь про планові культурно-виховні заходи.

Також членами ради з питань молодіжної політики  було розроблено дорожню карту з вдосконалення дозвіллєвої інфраструктури для молоді.   

Молодіжним  громадським  організаціям  доручено організувати до Дня міста Бахмут надання посильної допомоги та привітання ветеранів, учасників Другої світової війни.

 

Останні статті на сайті