Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 126 гостей.

Презедент України

Чемпіонат Донецької області до 17 років

Переглядів: 1454
25.09.2019 - 10:44

21 вересня в легкоатлетичному манежі  стадіону «Металург» м. Бахмут прийшов Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років.

Понад 300 спортсменів з усіх міст нашого регіону приїхали до нас в гості, щоб продемонструвати свої вміння, показати яскраву і видовищну боротьбу на Бахмутському татамі. Змагання проходили за трьома віковим групам: 2003-2005 р.н., 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н.

17 хлопців-вихованців кімнати школяра «Олімп» також взяли участь в Чемпіонаті області. Наші юні спортсмени чинили гідний опір борцям зі Слов'янська, Лиману, Маріуполя, Покровська, Краматорська, Добропілля і Новолуганське. В особистому заліку Рудковська Софія, Піддубна Христина і Лемешев Демид стали віце-чемпіонами і завоювали срібні медалі в своїх вікових та вагових категоріях. Бронзовими призерами стали Роменська Карина і Зуйков Ілля. Варто відзначити, що всі наші хлопці гідно проявили себе на минулих змаганнях і, в першу чергу, здобули найголовнішу перемогу - перемогу над собою. Тепер хлопців чекають нові спортивні старти в жовтні місяці. Так, що побажаємо їм наполегливих тренувань і нових перемог!

21 вересня в легкоатлетичному манежі  стадіону «Металург» м. Бахмут прийшов Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років. 21 вересня в легкоатлетичному манежі  стадіону «Металург» м. Бахмут прийшов Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років. 21 вересня в легкоатлетичному манежі  стадіону «Металург» м. Бахмут прийшов Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років. 21 вересня в легкоатлетичному манежі  стадіону «Металург» м. Бахмут прийшов Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років.

Останні статті на сайті