Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рекрутинг – активна послуга від служби зайнятості

Переглядів: 2224
27.09.2019 - 13:07

26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.

Основний меседж заходу – «Рекрутинг – активна послуга від служби зайнятості». Директор Бахмутького міського центру зайнятості Ірина Лещенко зазначила: «Саме нові методи роботи служби зайнятості з використанням сучасних сервісів сприяють швидкому добору кадрів на підприємства. Сектор рекрутингу створений не так давно, але вже маємо позитивні напрацювання. Для швидкого укомплектування вакансій активно співпрацюємо з провідними сайтами інтернет-ресурсів. Послугами рекрутингу користуються не тільки безробітні особи, а й пошукачі роботи, які не перебувають на обліку в службі зайнятості».

Впродовж двох годин здійснювався підбір працівників на умовах рекрутингу. Фахівці-рекрутери виступили у ролі посередників між роботодавцями та кандидатами на вакансії. До участі в заході були запрошені економічно активні підприємства міста. Представники кадрових служб роботодавців міста пропонували роботу та «полювали» на персонал. Серед  учасників заходу були присутні  представники  підприємств: ПАТ "ЧАСІВОЯРСЬКИЙ ВОГНЕТРИВКИЙ КОМБІНАТ", КП "БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС", ТОВ "БАХМУТ-ХЛІБ", ТОВ "ЗКМ", КП "БАХМУТСЬКИЙ ККП", ПАТ "МАКІЇВСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ КОНСТРУКЦІЙ", ПРАТ «ВІСТЕК», ТОВ «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ», ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» та організацій, які сьогодні мають  потребу в персоналі: ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "БАХМУТСЬКА УСТАНОВА ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ (№6)", БАХМУТСЬКИЙ ВІДДІЛ ГУНП В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ, ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ. Ярмарок вакансій відвідали понад 400 громадян, серед яких близько 300 зареєстрованих безробітних, а також шукачів роботи та 100 студентів. Більше 200 запрошень на Ярмарок було надіслано шукачам роботи за допомогою Viber-зв’язку. 48 відвідувачів виявили бажання зустрітися із роботодавцями безпосередньо на підприємствах.

В ході заходу учасники Ярмарку мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості, інноваційними напрацюваннями Донецької обласної служби зайнятості, серед яких: дистанційне навчання, зйомки відеорезюме, відео-презентації роботодавців, відео-вакансії, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем. Працював сектор самостійного пошуку роботи з інформацією про вільні робочі місця. Шукачі роботи також отримували консультації спеціалістів щодо професійної підготовки, сприяння працевлаштуванню, додаткових гарантій зайнятості окремим категоріям безробітних, передбачених чинним законодавством та сприяння їх працевлаштуванню.

26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.26 вересня в м. Бахмут на площі Свободи  відбувся традиційний «Ярмарок вакансій».  Захід проходив у новому форматі за рекрутинговими підходами.