Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Верховна рада України

Підприємцям Бахмута пропонують залучитись до розвитку громади

Переглядів: 742
10.10.2019 - 09:04

16 жовтня Центр розвитку підприємництва в Бахмутському міському центрі зайнятості зібрав тих, хто зацікавлений в реалізації власних ідей та небайдужий до розвитку громади. В заході взяли участь 2 підприємців, 12 безробітних осіб та активісти Громадської організації «Агенція зі сталого розвитку та інновацій».

Представники «Агенції зі сталого розвитку та інновацій» ознайомили учасників зустрічі з діяльністю організації. Місія агенції - сприяння розвитку громад, підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості регіонів. Учасникам заходу запропонували залучитися до Громадського проекту «Платформа реалізації ідей для покращення твого міста», який реалізується за сприяння Бахмутської міської ради. Також представники організації надали всім бажаючим інформацію про актуальні програми бізнес-грантів для місцевих громад та навчальні програми для підприємців. «Ви маєте самі прагнути отримати більше знань для пошуку та розвитку нових ідей. Створюйте осередки підприємництва для спілкування, обміну думками та ідеями» - звернулась до присутніх одна з громадських активісток.

Впродовж заходу заступниця начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова розповіла присутнім про конкурс грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро-, малих та середніх підприємств за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру. Учасників зустрічі ознайомили з умовами конкурсу та повідомили, що заповнити онлайн-заявку можна за допомогою фахівців центру зайнятості. Присутніх проінформували про проведення бізнес-виставки «Схід-Експо 2019» для малих та середніх підприємств, яка реалізується ПРООН, урядом Польщі та Японії.

Останні статті на сайті