Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 111 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Уроки мужності» в честь Дня захисника України

Переглядів: 929
15.10.2019 - 09:02

Протягом тижня у загальноосвітніх школах м. Бахмута до Дня захисника України та Дня Українського козацтва Бахмутським об’єднаним міським військовим комісаріатом спільно з Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені «Уроки мужності».

Під час бесід учні згадали історію українського козацтва, про те, яке значення для козаків мало велике релігійне свято Покрова Пресвятої Богородиці. Представник військового комісаріату, заступник військового комісара, майор Олексій Сергієнко нагадав, що благополуччя кожного українця починається з почуття поваги один до одного, а майбутній розвиток  нашої країни залежить насамперед від самих нас, а також, що й надалі в пріоритеті будуть такі людські якості, як мужність та патріотизм. Крім того, учнів ознайомили із військовими закладами вищої освіти та привілеями, які вони надають у майбутньому.

Метою проведених занять було формування почуття любові до Батьківщини і патріотичної свідомості, сприяння позитивного ставлення учнівської молоді до військової служби, до престижу професії військовослужбовця та поваги до захисників України.

Протягом тижня у загальноосвітніх школах м. Бахмута до Дня захисника України та Дня Українського козацтва були проведені «Уроки мужності».Протягом тижня у загальноосвітніх школах м. Бахмута до Дня захисника України та Дня Українського козацтва були проведені «Уроки мужності».Протягом тижня у загальноосвітніх школах м. Бахмута до Дня захисника України та Дня Українського козацтва були проведені «Уроки мужності».Протягом тижня у загальноосвітніх школах м. Бахмута до Дня захисника України та Дня Українського козацтва були проведені «Уроки мужності».Протягом тижня у загальноосвітніх школах м. Бахмута до Дня захисника України та Дня Українського козацтва були проведені «Уроки мужності».