Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Донецька обласна рада

Рейди щодо попередження загибелі та травмування людей від пожеж та інших надзвичайних подій, а також зменшення кількості пожеж у житловому секторі

Переглядів: 1962
21.10.2019 - 08:59

У зв’язку із початком холодної пори року та опалювального сезону посилилась небезпека виникнення пожеж в житлових приміщеннях. Представники  8-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецький області спільно з Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели заплановані рейди щодо попередження загибелі та травмування людей  від пожеж та інших надзвичайних подій, а також зменшення кількості пожеж у житловому секторі.

Протягом тижня були відвідані сім’ї з дітьми, які є отримувачами соціальних послуг Центру. Дорослим були роз’яснені правила користування приладами обігріву та кам’яними печами, нагадано про вчасну перевірку електроприладів та надані рекомендації як убезпечити житлове приміщення від виникнення пожежі. З батьками були проведені бесіди з приводу належного контролю над дітьми,  недопущення потрапляння до їх рук вогненебезпечних предметів, запальничок, сірників. Також були роздані буклети та текстові матеріали з правилами пожежної безпеки та номерами телефонів служби порятунку.

Рятувальники попереджують: якщо сталася пожежа, телефонуйте за номером «101». Не витрачайте час на порятунок майна, намагайтеся якнайшвидше покинути місце пожежі. Пам’ятайте, життя – найголовніше!

Рейди щодо попередження загибелі та травмування людей  від пожеж та інших надзвичайних подій, а також зменшення кількості пожеж у житловому секторі. Рейди щодо попередження загибелі та травмування людей  від пожеж та інших надзвичайних подій, а також зменшення кількості пожеж у житловому секторі. Рейди щодо попередження загибелі та травмування людей  від пожеж та інших надзвичайних подій, а також зменшення кількості пожеж у житловому секторі. Рейди щодо попередження загибелі та травмування людей  від пожеж та інших надзвичайних подій, а також зменшення кількості пожеж у житловому секторі. Рейди щодо попередження загибелі та травмування людей  від пожеж та інших надзвичайних подій, а також зменшення кількості пожеж у житловому секторі.

Останні статті на сайті