Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Верховна рада України

Молодь Бахмуту долучилась до програми озеленення міста

Переглядів: 1874
24.10.2019 - 11:37

21-22 жовтня з метою покращення благоустрою території міста, студентська та учнівська молодь Бахмуту долучилась до програми озеленення міста.

Так  учнівською молоддю Бахмутського центру професійно-технічної освіти були висаджені дерева та кущі на території привокзального скверу. Студенти Бахмутського індустріального технікуму разом зі студентами Бахмутського медичного коледжу висадили дерева вздовж території Благовіщенського храму. Сонячна погода та працьовитість молоді забезпечила гарний настрій та ефективну роботу.

Разом зробимо наше місто зеленим та комфортним для життя!

21-22 жовтня з метою покращення благоустрою території міста, студентська та учнівська молодь Бахмуту долучилась до програми озеленення міста. 21-22 жовтня з метою покращення благоустрою території міста, студентська та учнівська молодь Бахмуту долучилась до програми озеленення міста. 21-22 жовтня з метою покращення благоустрою території міста, студентська та учнівська молодь Бахмуту долучилась до програми озеленення міста. 21-22 жовтня з метою покращення благоустрою території міста, студентська та учнівська молодь Бахмуту долучилась до програми озеленення міста. 21-22 жовтня з метою покращення благоустрою території міста, студентська та учнівська молодь Бахмуту долучилась до програми озеленення міста.

Останні статті на сайті