Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Бахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 році

Переглядів: 2123
24.12.2019 - 15:36

24 грудня 2019 року у міському центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова Бахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 році.

У заході взяли участь жителі та гості Бахмута, представники органів самоорганізації населення, місцевого самоврядування, виконкому, депутати міської ради, члени громадської ради, представники підприємств, організацій та установ міста.

З доповіддю про результати роботи міської ради виступив Бахмутський міський голова Олексій Рева та акцентував увагу присутніх на основних подіях 2019 року в галузі економіки, проектної діяльності, житлово-комунального господарства, медицини, освіти, спорту та інфраструктури.

Детальніше з презентацією та звітом Бахмутського міського голови Олексія Реви перед територіальною громадою за 2019 рік, можна ознайомитися за посиланнями:

Наприкінці звіту Олексій Рева подякував присутнім, привітав з прийдешніми новорічними святами, а також вручив ключі від квартири та подарунок особі з числа дітей позбавлених батьківського піклування Денису Реуцькому.

 

Бахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 роціБахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 роціБахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 роціБахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 роціБахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 роціБахмутський міський голова Олексій Рева відзвітував перед територіальною громадою за результатами роботи у 2019 році

Останні статті на сайті