Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 125 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Заходи до Дня Соборності України

Переглядів: 1579
27.01.2020 - 14:03

23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України.

В концертній програмі виступили солісти Тютюнник М., Акулова К., Кукурян А., Капленко О.– Мосяж А.,Вороненко О., Данилова Д. та творчі колективи Школи мистецтв – Зразковий дитячий оркестр народних інструментів, ансамбль народної музики "Явір", шоу-група «Кіндер+», інструментальний ансамбль «Домрачеї», квартет домристів, камерний оркестр «Гармонія», вокальне тріо «Perfectum», хор середніх класів «Фантазія», Народний аматорський колектив камерний хор «Елегія». Юні музиканти та їх викладачі представили слухачам різнобарвний вирій жанрів і творів. У їх виконанні прозвучали обробки українських народних пісень, твори українських композиторів-класиків, а також музика сучасних авторів. Виставка творчих робіт учнів художнього відділення, представлена в залі, додала заходу особливого національного колориту та стала естетичним антуражем свята. Концерт завершила «Акція єднання» - під спів хору «Фантазія» присутні взявшись за руки, відчуваючи тепло долонь один одного, символізували єдність, єдність країни у якій живуть та яку так щиро люблять.

 

23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України. 23 січня 2020 року в Школі мистецтв м. Бахмата відбувся урочистий захід, який пройшов у рамках шкільної філармонії та був присвячений Дню Соборності України.

Останні статті на сайті