Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Виховна годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика»

Переглядів: 1534
31.01.2020 - 09:22

У січні 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із учнями загальноосвітніх шкіл нашого міста виховну годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика».

Учні мали змогу розширити своє уявлення щодо даного захворювання. Гра «Факти та міфи про ВІЛ/СНІД» допомогла хлопцям та дівчатам дізнатися як передається, а як не передається ВІЧ. Завдяки кросворду було закріплено нові  знання.

Фахівець із соціальної роботи наголошував, що ставлення до ВІЧ – інфікованих людей повинно бути толерантним.

У січні 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із учнями загальноосвітніх шкіл нашого міста виховну годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика».У січні 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із учнями загальноосвітніх шкіл нашого міста виховну годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика».У січні 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із учнями загальноосвітніх шкіл нашого міста виховну годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика».У січні 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із учнями загальноосвітніх шкіл нашого міста виховну годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика».У січні 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із учнями загальноосвітніх шкіл нашого міста виховну годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика».У січні 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із учнями загальноосвітніх шкіл нашого міста виховну годину на тему: «СНІД. Небезпека та профілактика».