Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

ExportUA

Професійне свято

Переглядів: 7291
19.03.2012 - 07:36

16 березня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Зі словами привітання до присутніх звернувся міський голова Олексій Рева. Він зазначив, що житлово-комунальне господарство - це важлива соціальна сфера, яка забезпечує населення, підприємства та організації життєво важливими послугами і значно впливає на соціально-економічний розвиток міста. «Спокій, благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежать саме від професіоналізму і відповідальності працівників даних сфер обслуговування», -  зазначив міський голова і побажав «успішних трудових буднів, бадьорості, здоров'я, радості та оптимізму».

Також з вітальним словом виступив директор товариства з обмеженою відповідальністю «Артемівськ - Енергія»  Альбертас Валанчіус. 

Почесними грамотами та подяками головного управління житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації та Артемівської міської ради за високий професіоналізм і відповідальне ставлення до справи були нагороджені кращі працівники житлово - комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Зі святом усіх присутніх привітали творчі колективи міста.