Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 161 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Тренінг на тему «Дружба та кохання»

Переглядів: 1584
14.02.2020 - 08:46

До Дня святого Валентина  фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» тренінг на тему «Дружба та кохання».

Спеціаліст створив привітливу та доброзичливу атмосферу, у якій учасники тренінгу вільно висловлювали  свої думки про дружбу та кохання. Фахівець із соціальної роботи пояснив студентам поняття «гендер». Запропоновані вправи сприяли засвоєнню нових знань. Наприкінці заняття діти мали змогу зізнатися у своїх прихильностях та симпатіях.

Бажаємо учасникам тренінгу закохуватися та бути коханими.

До Дня святого Валентина  фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами тренінг на тему «Дружба та кохання».До Дня святого Валентина  фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами тренінг на тему «Дружба та кохання».До Дня святого Валентина  фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами тренінг на тему «Дружба та кохання».

Останні статті на сайті