Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 169 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бізнес від А до Я

Переглядів: 1578
12.03.2020 - 11:30

В Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості 11 березня  відбувся тренінг з бізнес – планування для безробітних та діючих підприємців  за участю начальника відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксани Болотюк.

Пані Оксана надала інформацію щодо правового захисту малого бізнесу, ознайомила з підтримкою малого та середнього бізнесу, який здійснюється на підставі Закону України «Про підприємництво». Також фахівчиня презентувала слухачам покроковий алгоритм дій підприємця-початківця – від вибору бізнес-ідеї до визначення системи оподаткування. Під час відповіді на запитання вона розкрила слухачам тему порядку зберігання підприємцями трудових книжок найманих працівників, ведення трудових договорів безпосередньо  роботодавцями та розповіла про перехід до Е - демократії , і порадила як опанувати навички користування електронними державними сервісами. 

Фахівчиня  Бахмутського міського центру зайнятості  Олена Бояринова розповіла  учасникам про можливості нового проекту для успішного працевлаштування українців – Освітнього порталу державної служби зайнятості.

Також учасники тренінгу ознайомилися з додатковими джерелами отримання корисної для підприємців інформації, серед яких додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн-ресурс «Прометеус», відео-уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості , інші корисні інтернет ресурси.

Крім того присутні отримали вичерпну інформацію про можливості додаткового фінансування через  участь у діючих міжнародних грантових программах як для діючого бізнесу так і для тих , хто лише замислюється над його веденням.

Центр розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості працює на постійній основі та запрошує всіх зацікавлених в розвитку підприємницьких ініціатив скористатися можливістю обмінятися думками й досвідом, обговорити проблеми, отримати поради і відповіді на свої питання щосереди з 10-00 до 13-00  у Бахмутському міському центрі зайнятості.

Бізнес від А до ЯБізнес від А до ЯБізнес від А до Я