Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Конкурс грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств

Переглядів: 2295
10.04.2020 - 16:13

30 березня 2020 року стартував конкурс грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств окремих районів та міст Донецької, Луганської та Запорізької областей, оголошений Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу.

Продовольча та сільськогосподарська організація (ФАО) ООН проводить низку інформаційних онлайн зустріч-конференцій для сільгоспвиробників - мешканців об'єднаних територіальних громад, сільських та селищних рад Донецької, Луганської та окремих районів Запорізької області.

Тема конференції: Як сільгоспвиробникам прийняти участь у конкурсі грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств.

На додаток до анонсованих раніше зустрічей для громад окремих районів Запорізької області, ФАО організовує зустрічі для громад Донецької та Луганської областей:

16 квітня 10:00-11:30 для Луганської області

21 квітня 10:00-11:30 для Донецької області

Для того, щоб підключитися до інформаційної зустрічі-конференції необхідно встановити на комп'ютері або телефоні програму zoom.us та увійти як учасник конференції за посиланням або увійти за посиланням без встановлення цієї програми

https://us04web.zoom.us/j/581626407?pwd=azMyMWVvKzJFdWRkOTRKNHlBaEU1Zz09

Ідентифікатор конференції 581-626-407

Пароль: 1PHT1t.

Можна починати приєднуватися до конференції за 15 хвилин до початку.

На інформаційних зустрічах-конференціях сільгоспвиробникам - потенційним учасникам буде роз'яснено, хто може прийняти участь у конкурсі, які напрями бізнесу фінансуються, на що можна спланувати та використати кошти гранту, які терміни подання грантових пропозицій, як будуть обиратися переможці конкурсу тощо. Також буде пояснено, як підготувати грантову пропозицію.

Конкурс грантів реалізується в межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру. Із загальною інформацією щодо конкурсу грантів можна ознайомитися за посиланням http://www.ccc-tck.org.ua/active/14/

Звертаємо увагу, що кінцевий термін подання заявки на участь у конкурсі грантів 03 травня 2020 року.

Останні статті на сайті